IO Interactive blijft Hitman 2 goede ondersteuning bieden met allerlei nieuwe activiteiten. Zo kwamen ze in de maanden na de release al met allerlei extra contracten en speciale evenementen en dat zal in de komende weken voorgezet worden.

De ontwikkelaar heeft een overzicht vrijgegeven van wat je allemaal mag verwachten en er zitten weer leuke dingen tussen. Hieronder alles even op een rijtje.

Nu tot 18 februari
Legacy Elusive Target – The Fugutive is beschikbaar in Hokkaido om uit te schakelen.

Vanaf 14 februari
Shaman Shenanigans Challenge Pack – Een set nieuwe uitdagingen wordt toegevoegd aan Santa Fortuna. Als je al deze uitdagingen weet te voltooien, zul je Shaman Powder unlocken. Dit is een speciale poeder die explodeert in een stofwolk als je het naar iemand gooit met als gevolg dat hij/zij knock-out gaat.

Vanaf 21 februari
Featured Contracts – Alle contracten die gemaakt zijn door spelers zullen beschikbaar gesteld worden voor iedereen in de game en dat is gebaseerd op een thema, dat dit keer ‘Broken Hearts’ is naar aanleiding van Valentijnsdag.

Vanaf 1 maart
The Politician Elusive Target – Dit nieuwe doel zal opduiken in Hawke’s Bay en je krijgt 10 dagen de tijd om dit doel uit te schakelen.

Verder heeft IO Interactive nog aangekondigd dat ze deze maand een nieuwe update voor de game zullen uitbrengen. Details daarover zullen later volgen. Wel liet de ontwikkelaar al weten dat ze via deze update 3 uitdagingen op de Isle of Sgail locatie zullen weghalen. IO denkt dat deze uitdagingen niet leuk zijn, omdat ze motiveren om onschuldigen te doden.