Gisteren verscheen Metro: Exodus en zoals je in onze review hebt kunnen lezen heeft ontwikkelaar 4A Games een uitstekende game afgeleverd. Naast de standaard editie van het spel, verschenen er ook diverse duurdere edities en één hiervan is de Aurora Limited Edition. Deze editie bevat ook de Season Pass van Metro: Exodus, maar hier zijn wat problemen mee.

Het blijkt namelijk dat sommige Season Pass codes uit de Aurora Limited Edition van Metro: Exodus niet werken wanneer je deze in de PlayStation Store invoert. Via Twitter meldt 4A Games dat het probleem bekend is en dat er aan een oplossing gewerkt wordt. De studio is bezig met het maken van een webpagina, waarop de niet werkende codes zijn in te ruilen voor een juiste code voor de Season Pass. Deze website moet ergens begin volgende week gelanceerd worden.

Het is niet bekend hoeveel mensen getroffen zijn door dit probleem. Mocht jouw code voor de Season Pass van Metro Exodus niet werken, dan weet je nu in ieder geval waar dit door komt en dat er spoedig een oplossing zal zijn.