Het gebeurt wel vaker dat dataminers kijken in de bestanden van een game om te zien of er verwijzingen zijn naar content die nog niet is toegevoegd. Dit is ook gedaan met Apex Legends en daar zijn een aantal interessante dingen uitgekomen.

RealApexLeaks is degene die de gamecode van Apex Legends heeft bestudeerd en vond daar onder andere een nieuwe modus, genaamd Survival. Het is niet duidelijk wat deze exact inhoudt, maar er zijn wel NPC’s aanwezig die de menselijke spelers aanmoedigen en zelfs gebruikmaken van emotes.

Apex Legends is momenteel alleen speelbaar met teams van drie, maar in de code van de game zijn er ook modi te vinden voor solo en teams van twee spelers. Er is ook een replay systeem opgedoken, dat op het moment niet aanwezig is in de game.

Voor dit alles geldt natuurlijk dat dit niet betekent dat deze features uiteindelijk aan de game worden toegevoegd. Het kan ook zo zijn dat het om content gaat die simpelweg geschrapt is.

Wat waarschijnlijk wel in de toekomst zal worden toegevoegd zijn de volgende twee personages: Octane en Wattson. Tevens is in de bestanden van Apex Legends te vinden dat er content aan zit te komen die exclusief voor leden van Twitch Prime is.