Ghost Recon: Wildlands spelers kunnen volgende week een update verwachten voor de game. Hiermee wordt Year 2 afgesloten met de nieuwe Special Operation 4. Verder brengt men ook PvE-content naar de game, de langverwachte nieuwe modus voor Ghost Recon: Wildlands. Dit gaat gepaard met twee nieuwe maps en als je de Year 2 Pass in je bezit hebt, krijg je ook meteen toegang tot de nieuwe Ghost War-klasse.

Voor campagne missies kun je na deze patch zelf een tijdstip instellen waarop je wilt dat het verhaal plaatsvindt. Dit zorgt voor een wat dynamischer spel aangezien missies overdag drastisch anders kunnen zijn dan in de nacht.

Verder voegt Ubisoft twee nieuwe PvP-events toe, zijn er seizoensuitdagingen in plaats van dagelijkse uitdagingen en is de Prestigekist geüpdatet om meer zeldzamere loot te vergeven.

De patch staat gepland voor een release op 27 februari. Verdere details blijven echter nog even bewaard, meldt Ubisoft, maar hier beloven ze snel meer informatie over te gaan geven.

PvP-klasse en maps: Een nieuwe soldaat staat klaar om te vechten. Ghost War krijgt er een klasse bij, en ook twee nieuwe maps.

Jaar 2-pas: Eigenaren van de Jaar 2-pas ontvangen een gratis pack en vanaf 27 februari een week eerdere, directe toegang tot de nieuwe Ghost War-klasse.

Tijdstip voor het solo-verhaal: via een nieuwe instelling in het solo-verhaal en de solo Ghost-modus kunnen spelers nu het tijdstip zelf instellen.

Gevechtskist-update: Alle kreten worden verplaatst van Gevechtskisten naar Prestigekisten.

Prestigekist-update: Aanpassing waardoor je meer kans maakt op zeldzame voorwerpen. Alle sociale voorwerpen (poses, emotes, kreten) worden vanaf nu beschouwd als zeldzame drops.

Browser voor aangepaste matches: Je kunt straks zelf aangepaste matches maken en zoeken op basis van een aantal criteria.

Uitdagingen: We stappen over van seizoensuitdagingen naar een selectie van dagelijkse uitdagingen (3 solo-uitdagingen, 1 taskforce-uitdaging en 1 community-uitdaging) met hogere Prestige Credit-beloningen.

Als je in een week een bepaald aantal dagelijkse uitdagingen voltooit, ontvang je extra beloningen zoals Prestigekisten en een Gevechtskist.

PvP-events: Er zijn twee nieuwe events aan de lijst toegevoegd.