Eerste Killzone 3 gameplay met de PlayStation Move Sharpshooter

Killzone 3 is het derde deel in de Killzone serie en heeft zeer hoge verwachtingen. Na een ijzersterk eerste deel op de PlayStation 2 en een al net zo’n goed tweede deel op de PlayStation 3, kon natuurlijk een derde deel ook niet uitblijven.

We hebben al vele malen gameplay van deze game gezien en enkelen onder ons hebben ook al kunnen genieten van de Killzone 3 bèta. Allemaal leuk en aardig, maar vandaag hebben we weer een nieuwe video voor jullie. In deze video zie je voor het eerst hoe de besturing werkt door middel van de PlayStation Move. Dit gebeurt door middel van het inpluggen van je PlayStation Move in een speciaal Killzone 3 geweer en dan is het een kwestie van Helghast neerknallen.

Om zelf alvast een voorproefje te krijgen kan je hieronder de video bekijken en als je een PlayStation Move in je bezit hebt kan je het zelf uitproberen vanaf 12 maart 2011.

Boxshot Killzone 3

Killzone 3

Releasedatum:
25-02-2011
Genre:
Shooter
Uitgever:
Sony Computer Entertainment
Ontwikkelaar:
PlayStation Now beta video lekt uit, toont Killzone 3 gameplay
Gepubliceerd op 4 feb, 2014 om 14:27
Sony feliciteert gamers met hun platinum trofee
Gepubliceerd op 9 feb, 2013 om 10:40
Oorlogs veteraan prijst Killzone en Fallout om hun ‘authenticiteit’
Gepubliceerd op 27 nov, 2012 om 12:22
Maak je klaar voor kortfilm Killzone Intercept
Gepubliceerd op 26 okt, 2012 om 13:13
 1. Anoniem -   
  Pepsi's avatar

  Het spel ziet er wel ok uit, maar die plastieken brol lijkt me toch heel gay. Ik zie mezelf dan ook niet achter de zetel kruipen om te schuilen…

 2. Anoniem -   
  skull's avatar

  Toch al beter dan een ps3 controler (persoonlijk).
  Maar of het het kopen waard is..

 3.    1860 XP
  elazzja's avatar

  ziet er best leuk uit. Hoeveel kost dat eigenlijk want anders speel ik het wel zonder de gun upgrade

 4.    219 XP
  wimb00's avatar

  Op een andere site stond 50 euro, en dat is mij veel te veel.

 5. Anoniem -   
  Ro-lo's avatar

  Mensen zeggen dat ’t te duur is en zonde is. Maar ik zie veel mensen Call of duty Prestige edition’s kopen met Nightvisions en een op afstand bestuurbare auto.
  totaal € 150- 180 ! Dat is pas zonde van het geld, want ga je op je stoel zitten met een Nightvision op?

  dit geeft meer ervaring aan t spel (meer waarde) want KZ3 is ook 3D te spelen toch? dan heb je een gun + 3D (voor sommige met 3DTV) en dat is toch een ervaring

 6.    310 XP
  killbilspier's avatar

  @Ro-lo: ja helemaal mee eens denk ook dat het een meerwaarde geeft maar ik vind dat die presentator er niet egt enthousiast bij staat hij laat helemaal niet zien dat dit egt een meerwaarde heeft. ik zou het wel weten met zon gun gwn net doen alsof je in de oorlog zit en gwn die gun voor je ogen zetten XD helemaal los gaan net als die guy van die reclame van de landmacht dat die met die banaan gaat schieten tijdens het eten en dat zijn gezin hem dan zo aan kijkt van wtf whahah geweldig dat moet je doen met zon geweer anders heeft die gun totaal geen meerwaarde.

 7.    1562 XP
  dikked's avatar

  hoe duur al zo een ding wezen ??

 8.    518 XP
  rufuzmitchell's avatar

  beweging is nog steeds niet 1:1.. er zit dikke sway op en dat speelt niet lekker,denk ik. Ook wil ik niet de gun in beeld zien als ik ook nog een gun in mn handen heb…denk dat ik lekker met de controller ga spelen!

 9.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  Ik pas!! Det word niets!! Het is geen dead of THE house^^ op de dreamcast haha wat en mooie tijd^^

 10.    4541 XP
  ps3dennis's avatar

  @Sixstar6: ( The House of the Dead )
  Ha ha die gun werkt ook niet meer op de tv’s van nu we jammer anders had ik deze game nog een keer kunnen spelen. Je heb ook al typing of the dead op de dreamcast