Update: 505 Games heeft via een tweet laten weten dat de game niet geannuleerd is, maar simpelweg is uitgesteld voor onbepaalde tijd.

We just wanted to clear the position on the OVERKILL’s The Walking Dead on console and confirm that the game has not been cancelled, purely postponed whilst development is on-going. We will share further news as soon as possible.

Vorige maand liet Starbreeze weten dat de consoleversie van Overkill’s The Walking Dead voor onbepaalde tijd was uitgesteld. Men zegt wel eens dat van uitstel afstel komt en dat lijkt nu het geval te zijn.

De bekendmaking van het annuleren van Overkill’s The Walking Dead kwam echter niet van Starbreeze of Overkill zelf. Dit kwam aan het licht doordat gamers die de game hadden gereserveerd in de PlayStation Store een bericht van Sony ontvingen.

In dit bericht staat te lezen dat de uitgever van de game heeft aangegeven dat Overkill’s The Walking Dead het levenslicht niet langer zal zien. Iedereen die de game in pre-order heeft staan krijgt binnen 7 werkdagen zijn of haar geld teruggestort.