Nieuwe Killzone 3 multiplayer gameplay laat ons kwijlen

De kerstvakantie is voor vele aangebroken en dat betekent lekker gezellig met je familie of vrienden voor de open haard, sneeuwvlokjes zien vallen en genieten van de heerlijke geur van de kerstboom. Voor vele Killzone fans mag deze gezelligheid maar voor een korte duur zijn omdat ze niet kunnen wachten op Killzone 3.

Zoals iedereen ondertussen wel weet is Killzone 3 de opvolger van Killzone 2. Een game die door bloed, zweet en tranen van Nederlandse bodem is gekweekt. Nu was de multiplayer van Killzone 2 niet het jut van het. Veel frustraties rondom de ongebalanceerde wapens en de irritante spawnplekken.

Guerilla heeft gezegd dat ze zich vooral gaan focussen op de multiplayer. Na het zien van deze trailer heeft Guerilla hierover niet gelogen, maar blijf het spannend hoe lang de singleplayer gaat duren en van welke kwaliteit die gebrouwen is. De precieze datum dat Killzone 3 uitkomt in Europa is tot op heden onduidelijk, maar we kunnen de game verwachten in februari. Echter kan dit ook uitgesteld worden, maar wij hopen van niet na het zien van de onderstaande trailer.

 1. crew Redacteur -    1887 XP
  GlobalSoldier's avatar

  Ziet er vreselijk nice uit!

 2.    1865 XP
  elazzja's avatar

  zo’n gameplay is genoeg op youtube aangezien dit de bèta was in de alpha versie

 3.    88 XP
  Caemgen's avatar

  Dit is dus geen ‘trailer’, maar een doodgewoon gameplay-filmpje uit de MP Beta die iedereen kon spelen…

 4.    270 XP
  fl1pp13's avatar

  Prachtig, maar het is wel een vieze camper:O

 5. Anoniem -   
  ZWValandil's avatar

  Ik heb er weer zin in

 6.    551 XP
  Tjoe's avatar

  d8 ook al dat ik dit eerder gezien heb

 7.    228 XP
  Obvious's avatar

  Waarom is alles zo verdomd donker??? WTF??? No buy for me. I stick to cod.

 8.    356 XP
  xjoeyxx's avatar

  vet =]

  maar beter fixen ze ook wat aan de besturing want die vond ik best kut in killzone 2.
  maar heb nog niet gespeeld expres neit 😛

 9.    310 XP
  killbilspier's avatar

  @xjoeyxx: hey kerel ik heb de beta gespeeld en de besturing is egt een stuk soepeler geworden of ik dat nou zo fijn is laat ik even in het midden maar voor jou is het denk ik een enorme verbetering het is niet zo overdreven snel als cod maar neigt wel een beetje in de richting van BFBC2 dus je hebt nog wel het gevoel dat je wat armor draagt bij het rennen.

  @Obvious: jij hebt zeker enorm veel geduld? succes met een game proberen te vinden want dat kan jaren duren, hostmigration en unable to join session, frame drops, lagg en een game die we al 4 jaar gespeeld hebben maar dan elk jaar nieuwe wapens.

 10.    6677 XP
  Myx's avatar

  Ziet er eigenlijk beetje hetzelfde uit als kz2. Al was dat sowieso niet slecht!

 11.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  Eerst vond ik deel 2 mulitplayer geen zak aan dat ik er 2 uurtjes aan hebt bestet toen vond ik heb vet

 12.    1865 XP
  elazzja's avatar

  http://www.youtube.com/watch?v=07LNY9ARhhc&feature=player_embedded

  De split-screen van Killzone 3. Ik kan niet wachten. ER zitten wel SPOILERS in

 13.    228 XP
  Obvious's avatar

  @killbilspier: Leuk he dat ieder zijn eigen mening kan hebben sufkop.Ik blijf bij COD omdat IK dat leuk vind. Ik ga geen Killzone 3 spelen omdat JIJ het leuk vind oen. Ik ben ik en heb mijn eigen mening, leer dat een x domkop.

 14.    310 XP
  killbilspier's avatar

  @Obvious: beetje op de teentjes getrapt? dus jij koopt geen killzone 3 omdat ik het leuk vind, is dat het beste waar je mee kunt komen? wat een argument. en je spreekt je zelf nogal tegen met de zin: “ik ben ik en heb mijn eigen mening, leer dat een x domkop.” want ik heb dus ook mijn mening misschien moet jij dat dan ook leren? en wat ik zeg klopt gewoon iedereen wordt er telkens uitgegooid en host migration dat komt soms zelfs 3x in een potje voor. bovendien loopt bij een heleboel mensen de ps3 keer op keer vast en bij sommige zelfs als gevolg dat ze YLOD krijgen. Na een langverwachte patch (na 1 maand ofso :S) is het nog altijd niet beter geworden het is voor sommige zelfs nog erger geworden dan eerst. als dit nu de eerste keer was dat COD dit had dan zou ik dit nog kunnen accepteren maar niet als die GVD ELK JAAR ZO IS! om dan terug te komen op killzone die heeft gewoon zijn eigen servers staan geen gezeik met host migration lagg en andere onzin. ik denk dat ik hieruit toch mag concluderen dat ik COD een Kwalitatief Uitermate Teleurstellende game vind.

 15.    1865 XP
  elazzja's avatar

  @killbilspier: Jij hebt gelijk. CoD zit vol met problemen maar fanboys ontkennen dat doordat ze het niet erg vinden. Ik haat CoD omdat dat geen PS3 kwaliteit waardig is vind ik. Op pc is het wel goed en Xbox ook omdat die geen goede FPS exclusive heeft

  Maar Killzone 3 is kwalitatief veel beter en kwantitatief ook. Een goede SP en een goede MP in super mooie graphics en gameplay met split-screen. Wat wil je nog meer. CoD is goed op Xbox aangezien die geen goede exclusive fps heeft

 16.    672 XP
  MightyMostert's avatar

  @Killbilspier: Sluit me bij je aan. Black Ops faalt echt heel hard. Het p2p systeem is gewoon niet meer van deze tijd. De vele connection errors door de verschillende NAT’s kan gewoon niet! Ik heb met heel veel plezier MW2 gespeelt, ondanks de lagg en connection failures, maar het geduld begon aardig op te raken.

  Liet me overhalen Black Ops te halen. Helaas want dit vervolg een jaar later heeft dezelfde problemen alleen dan in een behoorlijke veelvout. En dan hebben ze nog de mooie freezes van je PS3 die ik in de eerste week ongeveer 5x had gehad. Niet echt lekker voor je Ps3 hoor! Na de patch was dit alleen maar erger geworden en een party maken was meer gevloek, getier etc dan daadwerkelijk gamen met lagg.

  Toen heb ik de game opzij gelegt met de gedachte en de hoop dat eerst de errors opgelost moesten worden. Nu zijn we een aantal maanden verder en de errors, freezes en vele connection failures zijn er na een aantal patches nog steeds.

  Dus voor mij is Black Opps echt de miskoop geweest, omdat ik deze game puur en alleen voor het online gedeeltje gekocht had.
  Voor mij dus ook geen COD meer bij release de volgende keer. Eerst maar even een hoop recenties afwachten.
  Wanneer ze bij de volgende COD weer kiezen voor dat p2p systeem omdat het zo lekker goedkoop is voor Activiketsjing dan hoop ik dat iedereen de game zal boycotte.
  (hoewel dat zeer kansloos is)

  Oja Ontopic: Vette gameplay beelden weer van Killzone 3. Nog 3 maanden wachten en we kunnen weer als clan tekeer gaan op goed draaiende servers.
  Deze game is gewoon zoveel beter voor teams. Ieder zijn doel binnen een team en je bent onverslaanbaar. Een medic, een engineer, een paar rushers en een aantal rugdekkers. Vet hoor… krijg meteen weer zin om KZ2 te spelen!!

 17.    253 XP
  Xenopredator's avatar

  Ziet er zkr wel nice uit!:D Alleen niet mijn spel denk ik!

 18.    163 XP
  madcat's avatar

  Jongens jongens wat wordt er weer gebitcht op COD weer. Ja Black Ops was een drama online, inmiddels is er een grote patch geweest van rond de 27mb. Sindsdien speelt het als een zonnetje, ook met vrienden. Heel af en toe, zo’n 1 a 2 keer in de drie uur spelen wil het nog wel eens mis gaan. Maar potjes zoeken, matchen en dergelijke gaat nu veel en veel beter. Maar of je Killzone nu wel of niet goed vindt of COD vindt zuigen, who cares, ieder zijn ding. Ik heb Killzone 2 ook, en ik vond de singleplayer persoonlijk erg eentonig en niet baanbrekend. Online was wel ok, maar hou meer van de snelle arcade gameplay.

 19.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  ziet er echt goed uit!

 20. Anoniem -   
  Rebelish's avatar

  Ziet er inderdaad vreselijk terror uit. Ik schrijf me in op de wachtlijst:)