De kerstvakantie is voor vele aangebroken en dat betekent lekker gezellig met je familie of vrienden voor de open haard, sneeuwvlokjes zien vallen en genieten van de heerlijke geur van de kerstboom. Voor vele Killzone fans mag deze gezelligheid maar voor een korte duur zijn omdat ze niet kunnen wachten op Killzone 3.

Zoals iedereen ondertussen wel weet is Killzone 3 de opvolger van Killzone 2. Een game die door bloed, zweet en tranen van Nederlandse bodem is gekweekt. Nu was de multiplayer van Killzone 2 niet het jut van het. Veel frustraties rondom de ongebalanceerde wapens en de irritante spawnplekken.

Guerilla heeft gezegd dat ze zich vooral gaan focussen op de multiplayer. Na het zien van deze trailer heeft Guerilla hierover niet gelogen, maar blijf het spannend hoe lang de singleplayer gaat duren en van welke kwaliteit die gebrouwen is. De precieze datum dat Killzone 3 uitkomt in Europa is tot op heden onduidelijk, maar we kunnen de game verwachten in februari. Echter kan dit ook uitgesteld worden, maar wij hopen van niet na het zien van de onderstaande trailer.