Jason Schreier is inmiddels een bekende gamesjournalist die schrijft voor Kotaku en hij komt vaak met informatie die de rest nog niet weet. Zijn laatste ‘voorspelling’ is van nog niet eens zo lang geleden en dat was de komst van Apex Legends. Hij was ook degene die de annulering van EA’s Star Wars singleplayer game aan het licht bracht en dat Bethesda inderdaad opnieuw Prey ging aankondigen.

Hij is dus niet de minste en ook vandaag komt hij weer met een opvallend bericht omtrent de remaster van Demon’s Souls. Kort geleden gaf serie creator en director Hidetaka Miyazaki in een interview aan dat een remaster mogelijk is, mits Sony dit toelaat. Jason Schreier windt er geen doekjes om en laat via het Resetera forum weten dat deze er inderdaad gaat komen.

De vraag naar een Demon’s Souls remaster is enorm, niet alleen vanwege het feit dat het een cult classic is, maar ook omdat de game zich destijds moest houden aan technische beperkingen van de PS3. Wanneer het gaat gebeuren? Dat blijft vooralsnog een mysterie.