The Division 2 zal op 15 maart verschijnen en hoewel Ubisoft een game vol content belooft, is het daarmee niet gedaan. Na de release mag een hoop extra content verwacht worden, zoals een nieuwe Stronghold, een Raid, nieuwe verhalende episodes en meer.

De trailer hieronder geeft hier een zeer duidelijk overzicht op, zodat je precies weet wat er allemaal nog volgt. Vooralsnog strekken de plannen voor The Division 2 zich uit over een heel jaar, spelers hoeven zich dus voorlopig niet te vervelen.

Aan het einde van de trailer krijg je trouwens nog een overzicht van wat je mag verwachten als je de Year 1 Pass aanschaft.

  • Episode 1: D.C. Outskirts: Expeditions – Speelt zich af in de gebieden net buiten Washington D.C. Daar gaan spelers speciale eenheden van de Outcasts en Black Tusks achterna om de vrijheid van de stad ook op deze nieuwe locaties veilig te stellen.
  • Episode 2: Pentagon: The Last Castle – Brengt spelers naar één van de meest iconische locaties in de Verenigde Staten om daar te ontdekken welke geheimen verborgen liggen in dit zeer goed bewaakte doolhof.
  • Episode 3 – Sluit het eerste jaar post-launch content voor The Division 2 af.