Ghost Recon: Wildlands heeft een nieuwe update ontvangen en die luidt de start van het laatste seizoen in. Althans, het laatste seizoen van het tweede jaar aan post-launch content voor de game. Of Ubisoft de game nog een jaar zal blijven ondersteunen met nieuwe content is op dit moment nog niet bekend.

Special Operation 4 voegt een nieuwe PvE-modus toe, een nieuwe PvP-klasse en een aantal gewilde features. De PvE-modus, Guerrilla genaamd, kan je alleen of met maximaal vier Ghosts spelen. Het is in deze modus de bedoeling om golven van vijanden te overleven, die steeds moeilijker worden. Na elke golf kunnen spelers wapens, skills en attachments kopen met middelen die verzameld zijn van dode vijanden. Elke keuze heeft impact en strategie is essentieel om deze uitdaging te voltooien, aldus Ubisoft.

Andere toevoegingen zijn:

  • Een nieuwe PvP-klasse: de Sapper is een nieuwe Support-klasse die een gespecialiseerde drone inzet die schokmijnen neer kan leggen. Deze mijnen reduceren het uithoudingsvermogen van vijandige spelers, waardoor hun aanval wordt vertraagd.
  • Twee nieuwe PvP-maps
  • Twee nieuwe PvP-evenementen:
  • 1. Arms Race: Spelers beschikken initieel enkel over een pistool en worden gedwongen de map te verkennen voor betere wapens.
  • 2. Danger Zone: Spelers worden om de zoveel tijd gebombardeerd met ultrasonische schokken, waardoor ze gedwongen worden om in beweging te blijven.

De trailer hieronder geeft je een indruk van de nieuwe content die nu beschikbaar is via een gratis update.