Wie toch nieuwsgierig is naar Anthem, ondanks de vele negatieve berichten, kan de game inmiddels al wat goedkoper scoren. Heel zuur natuurlijk voor diegene met een pre-order op de game destijds, maar de prijzen beginnen al te dalen.

Gisteren ging Amazon stunten met de prijs van Anthem en nu zien we ook in de Benelux de eerste tekenen van een inkomende prijsverlaging. Via Budgetgaming zien we in hun prijshistorie grafiek dat de game sinds gisteren aan het droppen is naar een lagere prijs, gunstig dus voor mensen die de game nog willen aanschaffen.

Via het welbekende AllYourGames kun je de PS4-versie inmiddels kopen voor €43,65 en dan wordt deze nog gratis verzonden ook. Het zijn vaak eerst de kleine shops die in prijs dalen alvorens de grote jongens volgen. Hetzelfde zagen we overigens gebeuren met Fallout 76, die al snel in de dagdeal van Bol.com terecht kwam voor 20 euro minder dan de kostprijs bij launch.

De prijsdaling zal hier waarschijnlijk niet bij stoppen, mogelijk is de game halverwege maart nog goedkoper wanneer er weer veel nieuwe titels uit gaan komen.