Volgende week gaat het seizoen van de Drifter van start in Destiny 2 en Bungie heeft hier nu meer informatie over gedeeld. Dit nieuwe seizoen brengt twee nieuwe modi naar de game, nieuwe armor, wapens en meer.

Gambit Prime is één van de nieuwe modi en het komt er op neer dat het een meer geavanceerde variant is van de standaard Gambit modus. Eén van de features is dat spelers in Gambit Prime een private match op kunnen zetten.

Na het spelen van een Gambit Prime match zal de toegang tot The Reckoning geopend worden, wat een nieuwe PvE modus is voor vier spelers. In deze modus krijg je met veel uitdaging te maken en de beloningen die je krijgt zijn specifiek bedoeld voor Gambit Prime. New Arcadia en Deep Six zijn twee nieuwe maps die worden opgenomen in de Gambit Prime maprotatie.

Mocht je niet op power level 640 zitten, dan is daar een oplossing voor. Bungie voegt zogenaamde ‘Power Surge Bounties’ toe, waarmee achtergebleven spelers gemakkelijk power level 640 kunnen bereiken. Dit zal een uur of twee duren wat het grinden dus aanzienlijk inkort.

Season of the Drifter begint op 5 maart en duurt tot 6 mei. In de video hieronder krijg je een uitgebreide toelichting op dit nieuwe seizoen, zodat je een goed beeld krijgt van wat je kunt verwachten. Afsluitend nog een roadmap onder de video, die van toepassing is op het nieuwe seizoen.