Rockstar bracht Bully in oktober 2006 uit voor de PlayStation 2. De afgelopen jaren zijn er zo nu en dan wat geruchten opgedoken over een mogelijk vervolg op deze controversiële game, maar het is er nog altijd niet van gekomen. Ook nu is er plotseling weer een nieuw gerucht ontstaan.

Deze keer ontstond het gerucht op basis van een vacature voor een stemacteur. Het Britse bedrijf Pinewood Studios zocht namelijk een stemacteur voor een onaangekondigde game. Er werd gezocht naar een jonge, mannelijke stemacteur voor een personage dat een pestkop op school is. Het personage zou tussen de 13 en 17 jaar zijn.

De vacature is inmiddels niet meer op de website van Pinewood Studios te vinden. Er zijn via de website comicbook.com echter nog screenshots van de omschrijving van de rol opgedoken, evenals een klein stukje uit het script. Die kun je hieronder checken.


Al met al doen de omschrijving van de vacature en het fragment uit het script wel erg denken aan een vervolg op Bully. Of Rockstar inderdaad echt aan Bully 2 werkt, moet in de toekomst blijken. Neem dit gerucht voorlopig dus wel met een korrel zout.