Intro cinematic van One Piece: World Seeker nu te bekijken


Over iets meer dan een week kunnen alle fans hun tanden gaan zetten in One Piece: World Seeker. Tot dusver ziet de game er veelbelovend uit en deze keer krijgen we een lekkere adventure game voorgeschoteld in plaats van wéér een fighter of een mosou.

Met de nieuwe video wordt het verhaal alweer iets duidelijker en zien we een aantal van de nieuwe personages voorbij komen, die speciaal voor deze game zijn geschreven.

Mocht je helemaal blind in dit avontuur willen stappen, dan raden we je natuurlijk af om deze video te bekijken. Als je écht niet meer kan wachten tot 15 maart, check dan snel de video.

Boxshot One Piece: World Seeker

One Piece: World Seeker

Releasedatum:
15-03-2019
Genre:
Actie
Uitgever:
Bandai Namco
Ontwikkelaar:

Anoniem reageren

Je hebt niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

3 reacties

 1.    685 XP
  True RPGGamer's avatar

  Binnen een maand in de aanbieding.

 2.    54 XP
  Zadazoop's avatar

  @True RPGGamer: het lijkt wel een trend hoe games steeds desastreus uitdraaien op een afgang, niet af worden gemaakt en binnen de kortste keren voor een prikkie zijn op te halen.

 3.    685 XP
  True RPGGamer's avatar

  @Zadazoop: Jaa dat zag ik al aankomen met jump force, shinobi striker, my hero ones justice en new gundam breaker. Deze game is er ook 1 van. Zijn allemaal prima games hoor. Alleen ik wil waar ik voor betaal en vind de games niet mijn 60 euro waard. Heb new gundam breaker en shinobi striker en my hero ones justice gekocht voor bijelkaar 60 euro. En voor 20 euro games zijn ze heel leuk. 60 zijn ze totaal niet waard.

Dit zijn alle Trophies van One Piece: World Seeker
Nieuwe gameplay video van One Piece: World Seeker geeft je een kijkje in de open-wereld
Nieuwe One Piece: World Seeker video laat het ‘Karma System’ zien