Qua persconferenties wordt het dit jaar tijdens de E3 wel even wennen. Sony liet eerder al weten dat men niet aanwezig is op het evenement in Los Angeles en inmiddels weten we ook dat EA geen persconferentie zal houden. Dat geldt niet voor Devolver Digital, de uitgever die we kennen van onder meer Hotline Miami, Shadow Warrior, Serious Sam en Absolver. De studio liet via Twitter weten dat er dit jaar gewoon weer een persconferentie komt.

Devolver Digital hield in 2017 voor het eerst een E3 persconferentie en ook vorig jaar was dat het geval. De persconferenties van de uitgever zijn wat anders dan de shows van bijvoorbeeld Sony, EA, Ubisoft en Microsoft. Devolver Digital liet de afgelopen twee jaar namelijk vooraf opgenomen shows zien, die ook een humoristische en satirische insteek kenden. Hierin werden nieuwe games aangekondigd, maar Devolver Digital nam ook de games industrie op de hak.

Vermoedelijk kunnen we dit jaar weer iets soortgelijks verwachten, dus we zijn benieuwd waar Devolver Digital nu mee zal komen. Het is nog niet bekend wanneer de persconferentie precies is.