Divinity: Original Sin 2 krijgt dit jaar meerdere gratis content updates, eerste is nu beschikbaar


Afgelopen zomer kwam Divinity: Original Sin 2 – Definitive Edition uit voor de PlayStation 4, nadat de game een jaar eerder al voor de pc verscheen. Hoewel de game nu al een half jaar uit is, betekent dat niet dat ontwikkelaar Larian Studios klaar is met het werk aan de game.

De studio heeft namelijk aangekondigd dat er gedurende dit jaar meerdere content updates voor Divinity: Original Sin 2 zullen verschijnen. Deze updates, die door Larian Studios gift bags worden genoemd, zijn gratis voor alle spelers op alle platforms.

De eerste gift bag is inmiddels beschikbaar en voegt nieuwe items aan de game toe waarmee je jouw personages kunt personaliseren. Het gaat om onder meer nieuwe gezichten en haarstijlen.

De volgende content update zal features en content bevatten die geïnspireerd zijn door de modding community van de game. Het is nog niet bekend wanneer deze tweede gift bag precies verschijnt.

Boxshot Divinity: Original Sin 2

Divinity: Original Sin 2

Releasedatum:
31-08-2018
Genre:
Adventure-RPG
Uitgever:
Bandai Namco
Ontwikkelaar:

1 reactie

  1. Anoniem -   
    87.214.7..xxx's avatar

    Zat vandaag toevallig te kijken naar nieuwe games en zag dat deel 1 nu voor €7,99 in de PS Store staat. Grappig dat ik nu dit artikel zie, maar mooi om te lezen dat er nog meer bij komt voor deel 2.

Review: Divinity: Original Sin 2 – Definitive Edition
Prijsvraag: Win een exemplaar van Divinity: Original Sin 2
Lancering Divinity: Original Sin 2 wordt gevierd met nieuwe trailer