Het PlayStation China Hero Project van Sony is een project waarbij Chinese ontwikkelaars gesteund worden om games uit te brengen. In Peking organiseerde Sony een showcase, waarbij PS4-games die onder dit project vallen werden aangekondigd en er nieuwe beelden werden getoond van games die al eerder werden onthuld.

Hieronder kun je alle aankondigingen en nieuwe beelden bekijken. Veel van de onderstaande titels staan momenteel alleen op de planning voor een release in China, maar het is zeker niet uitgesloten dat de games later ook naar het Westen komen.

Hardcore Mecha

Deze 2D mech shooter stond eerder bekend onder de werktitel Code: Hardcore, maar heeft nu een definitieve naam gekregen. De game was eerder dus al aangekondigd, maar tijdens de showcase toonde Sony de onderstaande nieuwe trailer.

F.I.S.T. (werktitel)

F.I.S.T. is een metroidvania game van ontwikkelaar TiGames. De game draait om een konijn die een grote mech-arm op zijn rug heeft. Hiermee moet hij het zien op te nemen tegen een groot robotleger.

In Nightmare (werktitel)

Magic Fish Studio werkt aan In Nightmare, een avonturengame waar nog niet heel veel over bekend is. De studio omschrijft de game als volgt: “This is a dark fairytale of exploring the growing pain and self-salvation. Players will wander in mysterious dream world, in other world, it is an adventure game combined with imagination and realism.”

Evotinction

Evotinction is een third-person stealth game waarin spelers over unieke vaardigheden en gadgets beschikken om te kunnen hacken. Volgens ontwikkelaar Spikewave Games gaat Evotinction over de relatie tussen evolutie en uitsterving.

AI-LIMIT

AI-LIMIT is een actie-RPG waarin spelers als Arrisa de wereld moeten beschermen tegen gevaren en mysteries. Je kunt verschillende onderdelen van je personage aanpassen om een unieke verzameling van wapens en vaardigheden te creëren.

Convallaria

De online game Convallaria biedt spelers zowel PvE-gevechten als PvP-gevechten.

RAN: Lost Islands

RAN: Lost Islands is ook een online multiplayer game. Deze survival game speelt zich af in de zeventiende eeuw en zal spelers grootschalige gevechten voorschotelen.

ANNO: Mutationem

De actie-RPG ANNO: Mutationem werd eerder al aangekondigd voor de PlayStation 4. Sony toonde tijdens de showcase een nieuwe trailer.