Een paar dagen geleden kwam er een Battlefield V update uit met een enorme changelog, maar daar blijft het vooralsnog niet bij. De update die binnenkort uit moet komen is nu al zeven pagina’s lang. Dit nieuws meldde DICE producer Jaqub Ajmal via Twitter. Momenteel zouden ze bezig zijn met de laatste tests van de patch, alvorens deze live gezet kan worden. Wanneer de update uitkomt is nog niet bekend.

DICE Community Manager, Jeff Braddock, meldt op zijn beurt via Reddit weer dat er deze week groot nieuws aan zit te komen voor Battlefield V. Hij geeft aan dat dit onder andere gaat komen in de vorm van een trailer en dat kan eigenlijk maar één ding betekenen, namelijk de Battle Royale-modus Firestorm. Eerder lekte er al een tutorial video via de content servers van EA. Die video – in lage resolutie – gaf in een notendop weer wat de Firestorm modus precies inhoudt.

Battlefield V spelers worden de komende tijd dus flink getrakteerd op een hoop nieuwe content. Laten we wel hopen dat dit niet zo tegenvalt als de Combined Arms modus, waar de community niet heel blij van werd.