Tomb Raider Trilogy bevestigd

Enkele dagen geleden kregen we nog de aankondiging van Crystal Dynamics dat we ons aan een volledige reboot van de welbekende serie Tomb Raider mochten verwachten. Vandaag, enkele dagen later, komen ze alweer met een nieuwe verrassende aankondiging. Crystal Dynamics heeft namelijk net bekend gemaakt dat we ons aan een Tomb Raider Trilogy mogen verwachten volgend jaar.

Karl Stewart, Global Brand Director van Crystal Dynamics bevestigde dit namelijk via zijn twitter:

Yes, it’s official. #TombRaider PS3 ‘Trilogy’ pack coming in the new year. Full details next week. Watch this space.

Dit Tomb Raider Trilogy pakket zal de games Tomb Raider: Legend, Anniversary en Underworld bevatten. Tomb Raider: Legend en Anniversary krijgen een volledige HD-remake, aan Tomb Raider: Underworld zal waarschijnlijk weinig verandert worden. Dit wil dus zeggen dat we ons in 2011 gaan kunnen vermaken met maar liefst vier Tomb Raider games. Volgende week mogen we ons alvast verwachten aan de eerste details.

 1.    147 XP
  Mr-Quest's avatar

  JEZUS nee toch geeeeeeeeen nieuwe F-ing tombraider.

  breng dan een nieuwe shypon filter uit of zo. als ze toch bagger games gaan uit brengen.

 2. Anoniem -   
  Max's avatar

  Legend was nuet echt goed net annuversery. Tomb raider undetworld was wel een verbetering, alleen die is er al coor ps3 dus get is een beetje onzin

  (niey aan te raden om te reagerwn met je iphone of ipod touch.)

 3.    4547 XP
  ps3dennis's avatar

  Heb me altijd wel weten te vermaken de games en ja! ze waren lang niet allemaal even goed maar om dat te zeggen dat deze games slecht waren ‘daar ben ik het niet mee eens. Shypon filter op de PS1 waren zeker goede games.

 4.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  ben benieuwd of deze serie het nog wel zo goed doet