Rebellion is niet erg blij met een medewerker van Xbox. De desbetreffende persoon heeft namelijk een video vroegtijdig online gezet, die laat zien dat er een remaster van Sniper Elite V2 onderweg is.

De ontwikkelaar had wel al via Twitter bekendgemaakt dat zij op 14 maart – vandaag dus – een ‘classified stream’ zouden uitzenden. Iemand bij Xbox had de onthullingstrailer alvast klaargezet, maar was vergeten om deze op privé te zetten, waardoor de video direct door iedereen gezien kon worden. De trailer is ondertussen weer verdwenen, maar we weten nu dat Sniper Elite V2 als remaster opnieuw zal uitkomen.

Rebellion heeft ondertussen laten weten teleurgesteld te zijn in het lekken van de game, maar dat is geen reden om de stream niet te kijken. Er zijn namelijk meer verrassingen te zien.

Ook is er een afbeelding opgedoken van de game en daarop wordt alleen de Xbox One en pc genoemd. Er is dus een kans dat Sniper Elite V2 Remastered niet op de PlayStation 4 zal verschijnen. Of dit daadwerkelijk het geval is, zal later vandaag duidelijk worden.