Eens in de zoveel tijd laat Sony haar games zien met een creatieve trailer of commercial. Zo kregen we eind vorig jaar de boodschap om op avontuur te gaan en we zijn ook al eens getrakteerd op een unieke commercial waarin opera een belangrijke rol speelde. Dit keer zijn er weer van dat commercials en die staan vol van muziek.

Het gaat hier om twee trailers die door de Japanse tak van Sony zijn uitgebracht, maar ze zijn desalniettemin zeker de moeite waard om te bekijken. De eerste trailer is erg fraai gemaakt en toont met name de (toekomstige) games voor de PS4.

Zo zien we onder meer Days Gone, Dead or Alive 6, Sekiro: Shadows Die Twice, The Division 2, Anthem en nog veel meer games. Alle games worden een ieder voorzien van hun eigen muziekstijl en bijpassende tekst wat best origineel is.

De tweede trailer toont de line-up voor PlayStation VR. In deze trailer zien we bijvoorbeeld Astro Bot: Rescue Mission, VR Worlds, The Kingdom Hearts VR Experience, Ace Combat 7: Skies Unkown en nog meer voorbij komen. Dit is een wat kortere trailer, maar ook die is zeker even de moeite waard om te bekijken.