The Division 2 roept vandaag alle agenten op om naar Washington D.C. af te reizen om daar te voorkomen dat de Verenigde Staten helemaal uit elkaar valt. Met de release van Tom Clancy’s The Division 2 stap jij weer in de schoenen van een agent en om het nog wat aangenamer te maken hebben we een mooi goodiepakket voor je.

In samenwerking met Ubisoft mogen we een pakket weggeven dat bestaat uit het volgende:

  • Grijs T-shirt, maat: M
  • Poster
  • Cap
  • Gardening Kit

Wat moet je doen om kans te maken op dit leuke pakketje? Antwoord geven op de onderstaande vraag.

Vraag: Voordat je de endgame content in gaat heb je te maken met drie facties, hoe heten deze facties?

Weet jij het antwoord? Stuur dat in en volg daarbij de onderstaande stappen. Zet voor het gemak ook je adresgegevens er even bij, dat maakt het afhandelen gemakkelijker als je als winnaar uit de bus komt.

The Division 2 is vanaf vandaag verkrijgbaar en onze review mag je in de loop van volgende week verwachten.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'The Division 2'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Ubisoft zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 18 maart 2019. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Ubisoft.