De laatste update voor Assassin’s Creed: Odyssey verscheen eind vorige maand, dus het is tijd om weer vooruit te kijken. Middels een persbericht heeft Ubisoft laten weten wat er de komende weken aan zit te komen voor de game.

19 maart – Er worden twee nieuwe items toegevoegd: het Abstergo Pack & de Captain Octopus Legendary Lieutenant skin. Het Abstergo Pack zal een nieuwe gear set, een nieuw paard en een nieuw schip bevatten.

26 maart – De zevende quest in The Lost Tales of Greece wordt uitgebracht, die net zoals de vorige quests gratis zal zijn. In ‘A Friend Worth Dying For’ draait het om Barnabas die gekweld wordt door schimmen van oude geliefden. Je zult ontdekken wat dit precies te betekenen heeft.

29 maart – De remasters van Assassin’s Creed III en Assassin’s Creed: Liberation verschijnen voor de PlayStation 4, Xbox One en pc. Als je over een Season Pass beschikt, dan zul je deze games gratis kunnen downloaden en anders zijn ze los te koop.

Nu de Legacy of the First Blade uitbreiding is afgerond is het tijd om vooruit te kijken naar The Fate of Atlantis. Die episodische uitbreiding zal ergens deze lente van start gaan, maar wanneer precies is nog niet bekend.