We hebben al enige tijd niets meer van Turtle Rock Studios gehoord nadat ze de ondersteuning voor Evolve stopten. De ontwikkelaar is echter nog steeds actief en in de afgelopen tijd hebben ze gewerkt aan Back 4 Blood. Hoewel het niet zo genoemd wordt, klinkt Back 4 Blood als een spiritueel vervolg op Left 4 Dead.

Deze game wordt gemaakt als originele premium titel gefocust op coöperatieve zombie-shooter gameplay. Voor de ontwikkelaar is het een terugkeer naar de roots en met veel zombie-ideeën denken ze iets nieuws te kunnen brengen.

“Het is moeilijk het belang van deze mogelijkheid in te schatten. We keren terug naar een genre dat zijn oorsprong vond in onze studio. We hebben meer dan tien jaar ervaring en zitten boordevol zombie-ideeën,” aldus Chris Ashton, medeoprichter en ontwerpdirecteur, Turtle Rock Studios.

“We rusten niet op onze lauweren. Ons doel is om alles wat we hebben geleerd te benutten en verder te gaan. We weten dat het een moeilijke taak is,” aldus Phil Robb, medeoprichter en Creative Director, Turtle Rock Studios. “Het team zal aanzienlijk worden uitgebreid omdat we de grootste uitdaging tot nu toe aangaan. Deze titel moet zich onderscheiden en we zullen ons best doen om dit te bewerkstelligen.”

Veel meer informatie hebben we op dit moment niet en helaas zijn er ook nog geen beelden vrijgegeven. Wellicht dat we tijdens de E3 later dit jaar meer van de game gaan horen en zien.