Sinds gisteren kan iedereen aan de slag met The Division 2, maar de game is niet zonder problemen. Zo is er een bug aanwezig die sommige skills zo goed als onbruikbaar maakt.

Net als in het eerste deel kan je in The Division 2 skills ontgrendelen om je personage bij te staan. Zo kan je bijvoorbeeld een schild krijgen dat je beschermt tegen kogels of je kan gebruikmaken van een drone. Deze zijn voor een bepaalde tijd bruikbaar en daarna vervallen zij in een cooldown periode.

Verschillende gamers hebben op Reddit laten weten dat sommige skills in The Division 2 maar enkele seconden werken. Ze hebben goed gekeken of dit niet kwam doordat deze kapot werden geschoten door de vijand en de skills werden gebruikt in verschillende omstandigheden, maar het resultaat blijft hetzelfde. Alleen Pulse, Chem Launcher en Firefly hebben hier geen last van, aangezien deze skills eenmalig gebruikt worden en er verder geen tijd aan verbonden zit dat ze werkzaam zijn.

Ubisoft heeft nog niets laten weten over deze vervelende bug, maar hopelijk komt de ontwikkelaar snel met een oplossing.