PlayStation-fans wachten met smart op de officiële aankondiging van de PlayStation 5, maar velen gaan er ook van uit dat er een opvolger komt van de PlayStation VR headset. Sony heeft nu een patent aangevraagd dat mogelijk een tipje van de sluier oplicht over de eventuele PlayStation VR 2.

Het patent gaat over een techniek die automatisch draadloze frequenties wisselt. Dit zorgt voor een constante connectie, ook als de gebruiker beweegt.

A frequency band determination device, a head mount display, a frequency band determination method, and a program capable of switching a frequency band used for communication earlier than before according to a change in an environment in which a communication device or a communication partner is placed

De bijgaande afbeeldingen laten de PlayStation 4 en PlayStation VR zien. Deze zijn gebruikt als referentie, dus dat betekent niet dat de technologie alleen voor deze hardware is bedoeld. De techniek kan dus mogelijk ook gebruikt worden voor de volgende console en een eventuele nieuwe virtual reality headset.

blank

blank