Knipsel
Bandai Namco brengt komende week een free-to-play versie van Dragon Ball Xenoverse 2 uit onder de naam Dragon Ball Xenoverse 2 Lite. Het Japanse magazine V-Jump onthulde dat deze gratis versie aanstaande woensdag 20 maart in Japan uitkomt voor de PlayStation 4.

Over een Westerse release is officieel nog niets bekend, maar op het Amerikaanse PlayStation Blog stond Dragon Ball Xenoverse 2 Lite voor korte tijd genoemd in een overzicht met releases voor aankomende week. De free-to-play versie van de vechtgame uit 2016 staat bovendien vermeld in de Microsoft Store. Het lijkt dus zeer aannemelijk dat Dragon Ball Xenoverse 2 Lite komende week ook hier uitkomt, voor zowel de PlayStation 4 als Xbox One.

Dragon Ball Xenoverse 2 Lite geeft spelers gratis toegang tot de eerste vijf hoofdstukken van de verhaalmodus, de Parallel Quests, My Raids, online gevechten en de Hero Colosseum mini-game. De gratis versie bevat ook de foto modus, die op 20 maart aan de game wordt toegevoegd.

Je kunt je savedata van Dragon Ball Xenoverse 2 Lite meenemen naar de volledige game, mocht je besluiten om die uiteindelijk aan te schaffen.