inFAMOUS stripboeken aangekondigd

Een jaar geleden werd de wereld blij verrast met één van de meest indrukwekkende PlayStation 3 exclusives, inFAMOUS. In deze actie RPG kon men als Cole vrij rond rennen, vliegen en knallen met bliksem in Empire City. In het verhaal kon men keuzes maken tussen goed en kwaad, wat vervolgens weer invloed had op het uiterlijk en het aanzien van Cole.

Deze game werd dan ook door de pers goed ontvangen wat voor ontwikkelaar Sucker Punch Productions reden genoeg was om een tweede deel te maken. Dit tweede deel zal zich afspelen in New Marais, een compleet nieuwe omgeving die in het eerste deel nog niet voor kwam. Waarom Cole precies opeens hier zit weten we niet, maar daar komt binnenkort verandering in.

Sucker Punch Productions en DC Comics hebben namelijk zojuist aangekondigd dat ze een stripboek serie van zes delen uit gaan brengen om de gebeurtenissen tussen deze twee delen uit te leggen. De stripboeken zijn op het moment alleen aangekondigd voor Amerika, maar wellicht verschijnen deze ook nog in Europa. De eerste afbeeldingen en meer info over deze stripboeken zijn alvast hier te bekijken.

Boxshot inFAMOUS 2

inFAMOUS 2

Releasedatum:
08-06-2011
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
Sony Computer Entertainment
Ontwikkelaar:
God of War en inFamous Dual Packs duiken op
Gepubliceerd op 2 jul, 2012 om 14:04
InFamous: Festival of Blood volgende week in de PS Store
Gepubliceerd op 22 okt, 2011 om 04:05
Koop InFamous 2, of is het Gears Of War 3?
Gepubliceerd op 4 okt, 2011 om 21:38
InFamous 2 DLC genaamd Festival Of Blood krijgt releasedatum
Gepubliceerd op 15 sep, 2011 om 21:54
 1.    1865 XP
  elazzja's avatar

  Collectors edition misschien. Anders gewoon ook op psp comics of via psn of in-game. Zal zeker leuk zijn en niet overbodig

 2.    374 XP
  Goliath's avatar

  @elazzja: Ik hoop eigenlijk wel dat ze bij de collector’s edition zitten, dit soort dingen zijn toch leuker om echt in je handen te hebben dan vanaf je scherm te lezen..

 3.    6677 XP
  Myx's avatar

  @Goliath: Precies.

 4.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  stripboeken? huh, bestaat dat nog dan…