Een jaar geleden werd de wereld blij verrast met één van de meest indrukwekkende PlayStation 3 exclusives, inFAMOUS. In deze actie RPG kon men als Cole vrij rond rennen, vliegen en knallen met bliksem in Empire City. In het verhaal kon men keuzes maken tussen goed en kwaad, wat vervolgens weer invloed had op het uiterlijk en het aanzien van Cole.

Deze game werd dan ook door de pers goed ontvangen wat voor ontwikkelaar Sucker Punch Productions reden genoeg was om een tweede deel te maken. Dit tweede deel zal zich afspelen in New Marais, een compleet nieuwe omgeving die in het eerste deel nog niet voor kwam. Waarom Cole precies opeens hier zit weten we niet, maar daar komt binnenkort verandering in.

Sucker Punch Productions en DC Comics hebben namelijk zojuist aangekondigd dat ze een stripboek serie van zes delen uit gaan brengen om de gebeurtenissen tussen deze twee delen uit te leggen. De stripboeken zijn op het moment alleen aangekondigd voor Amerika, maar wellicht verschijnen deze ook nog in Europa. De eerste afbeeldingen en meer info over deze stripboeken zijn alvast hier te bekijken.