Sony heeft voor de komende periode genoeg exclusieve games in de pijplijn zitten, denk aan: Days Gone, The Last of Us: Part II, Ghost of Tsushima, Death Stranding, Dreams en meer. Het blijkt echter dat nog niet alles is aangekondigd, als we de woorden van Colin Moriarty tenminste mogen geloven.

Hij heeft voorheen gewerkt bij IGN en Kinda Funny en heeft goede connecties met Sony en first-party studio’s, dus we kunnen hem serieus nemen. Op Twitter gaf hij aan dat Sony goede banden blijft onderhouden met second-party studio’s en dat er nog een grote onaangekondigde titel in ontwikkeling is.

Zijn antwoord slaat overigens op een vraag die iemand stelde of Sony van plan is om meer studio’s op te kopen. Wat de onaangekondigde game betreft is het koffiedik kijken om welke titel het gaat. De onthulling is ook afwachten, gezien Sony niet op de E3 aanwezig is.

“They’ve done such a nice job cultivating second party relationships (there’s a fairly substantial PS4 exclusive yet to be announced from second party) that it’s unclear if they feel they need to. All we know is expansion hasn’t been part of their strategy. Maybe that’ll change.”