Gaming Intel blijft informatie droppen van een blijkbaar nogal praatgrage bron over Call of Duty: Modern Warfare 4 die later dit jaar moet verschijnen. Gisterenochtend konden we je vertellen dat hun bron meldde dat de wapens en maps afkomstig zijn uit eerdere delen binnen de sub-serie van Call of Duty. Vandaag hebben ze weer een nieuwtje voor ons en dit keer betreft het de Zombie modus.

Treyarch heeft immens veel succes geboekt met de Call of Duty Zombies en inmiddels staat de modus als een huis binnen de franchise. Modern Warfare kwam ooit met een tegenantwoord in Modern Warfare 3, genaamd de Survival modus. Het voornaamste verschil zat hem hierin dat de vijanden geen zombies waren, maar de gameplay kende verder wel veel gelijkenissen.

Nu hebben bronnen dichtbij Gaming Intel laten weten dat Modern Warfare 4 ook niet meegaat met de Zombie-hype. De game zal geen Zombie modus bevatten en het is dus afwachten of en wat voor coöp invulling Infinity Ward er aan gaat geven. Misschien keert Spec-ops wel weer terug.