Critical modus voor Kingdom Hearts III volgt vrij snel

Voor wie hoopt dat er een hogere moeilijkheidsgraad komt voor Kingdom Hearts III hebben we fijn nieuws. Co-director Tai Yasue heeft laten weten dat de Critical modus er snel aan zit te komen. Met deze modus wordt de moeilijkheidsgraad verhoogd en dat is niet simpelweg het aanpassen van waardes bij de vijanden in de game, zo laat de ontwikkelaar weten.

Yasue zegt dat het een erg technisch verhaal is geworden, de nieuwe modus. Deze nieuwe modus is ook vooral voor diegene die goed is in actie games en het timen van aanvallen. De skill die nodig is verandert dan ook de manier waarop je de game moet spelen, aldus Yasue.

Meer details hopen we snel te hebben over de komst van deze modus.

Boxshot Kingdom Hearts III

Kingdom Hearts III

Releasedatum:
29-01-2019
Genre:
Role Playing Game
Uitgever:
Square Enix
Ontwikkelaar:

6 reacties

 1.    351 XP
  SanderlaGrande's avatar

  Dat mag ook best. Want zelfs op de proud moeilijkheidsgraad vond ik de game te makkelijk.

 2.    1653 XP
  True RPGGamer's avatar

  @SanderlaGrande: Same. Maar 1 keer doodgegaan en dat was bij de final boss. Maarja zoveel andere games op dit moment speel critical mode wel ooit als ik er tijd voor heb.

 3.    4034 XP
  20style [20]'s avatar

  Heerlijke spel geniet er van speel het op mijn gemak want ik wissel ook graag. Kan ik meer genieten! Buiten de story slaagt nergens op lol skippen zoals bij anthem gwn skippen

 4.    3150 XP
  stefan52a's avatar

  De game is ook in aanbieding met 25%

 5.    69 XP
  Jelle's avatar

  @20style [20]: Je moet se story juist niet skippen, jij hebt zeker niet de complicatie Kingdom Hearts 1.5 + 2.5 HD Remix gespeeld? En ook zeker geen Story Summary gekeken op youtube?

  Vandaar dat je zei dat het helemaal nergens op slaat, je snapt namelijk vrijwel niks van het verhaal

 6.    4034 XP
  20style [20]'s avatar

  @Jelle: schuldig verklaard lol ja dat is waar, en had ook gelezen dat je zeker de vorige delen moest spelen of bekijken op youtube over de story. Daarom vind ik het zo raar maar voor de rest vind ik het echt een top game. Mijn vriendin houd heel veel van Disney / final fantasy dus ook leuk dat ze mee kan kijken!