Naar China met de nieuwe ModNation Racers DLC

http://www.psx-sense.nl/plaatjes/img_4d10a80ed1e83.jpg

Zoals gewoonlijk wordt er door de Amerikaanse PlayStation blog een update gegeven over ModNation Racers nieuws, waar vaak nieuwe DLC wordt aangekondigd en de mooiste levels onder het oog van de fans worden gebracht. Ook deze week is dit weer het geval en komt Media Molecule met een mooi groot pakket vol met nieuwe mogelijkheden.

We krijgen namelijk de beschikking over meer dan 50 nieuwe objecten die allemaal iets te maken hebben met het Verre Oosten. Zo zien we de Chinese muur, traditionele schepen en enkele soorten tempels. Ook krijgen we maar liefst 35 nieuwe objecten om vrij te spelen en zeven nieuwe trophies. Om het feest compleet te maken krijgen we ook zeven nieuwe circuits, die naar verwachting aansluiten op de nieuwe trophies. Deze krijgen de volgende namen mee:

 • Great Wall
 • Hidden Forrest
 • Dragon City
 • Terraced Drop
 • Fortress
 • Monsoon Edge
 • Imperial Gardens

Tevens is er een nieuwe zogeheten ‘Mod’ verschenen, genaamd ‘The Elephant Man’. Deze krijgt, naast een olifantenhoofd, ook diverse kledingstukken mee waardoor hij precies bij de andere DLC past. Het ‘Far East’ pakket zal voor $9.99 op het Amerikaanse PSN gaan verschijnen, maar komt naar verwachting ook naar Europa. Deze ‘Mod’ zal $0.99 gaan kosten en zal, net als het DLC pakket, zeer spoedig in de PlayStation Store verschijnen.

http://www.psx-sense.nl/plaatjes/img_4d10a80ede89c.jpg

Boxshot ModNation Racers

ModNation Racers

Releasedatum:
21-05-2010
Genre:
Racen
Uitgever:
Sony Computer Entertainment
Ontwikkelaar:
ModNation Racers 2 komt eraan?
Gepubliceerd op 28 jan, 2012 om 17:56
Vier PlayStation 3 games krijgen binnenkort ook een Platinum versie
Gepubliceerd op 30 mrt, 2011 om 18:54
Killzone komt naar ModNation Racers
Gepubliceerd op 1 feb, 2011 om 17:50
PlayStation Store Update EU – 5 januari
Gepubliceerd op 5 jan, 2011 om 15:03
 1.    167 XP
  henkie's avatar

  ga ik niet kopen denk