SEGA heeft officieel laten weten dat de nieuwe Yakuza-game met “New Yakuza Series” protagonist Ichiban Kasuga uit gaat komen op de PS4. De stemacteur achter dit personage is Kazuhiro Nakaya en het betreft hetzelfde personage dat ook de hoofdrol speelt in Yakuza Online. Yakuza Online speelt zich af in het nieuwe tijdperk, na de gebeurtenissen van Yakuza 6: Song of Life. Het online component in de serie is echter nooit uitgekomen in het Westen en blijft vooralsnog exclusief voor Japan.

Het nieuwe hoofdpersonage is alleen nog wel op zoek naar een partner en daarom zijn er audities geopend in Tokio. Hier kunnen dames hun CV achterlaten om vervolgens zo als actrice in de game te komen. De gekozen actrice krijgt een rol in de game, alsook enkele promotionele evenementen te doen. Hier hangt ook nog een leuk geldbedrag aan vast, de gelukkige winnaar krijgt een miljoen yen mee naar huis.

De nieuwe game heeft nog geen naam of releasedatum, maar komt dus nog uit op de PS4. De verwachtingen waren dat SEGA ervoor zou kiezen om pas met de PS5 een nieuwe Yakuza-game te lanceren, maar daar lijkt het vooralsnog niet op.