Top Darts komt in de volgende PS Store Update

Mensen twijfelen nog steeds wel eens over de PlayStation Move. Is het het aanschaffen waard? Velen van die mensen zullen vooral zitten met het probleem dat je er nog niet mee kan darten. Sony heeft voor die mensen de oplossing om ze over de streep te trekken. De naam van dit spel is Top Darts.

Dit spel werd al een tijdje geleden aangekondigd, maar er was geen prijs of datum bij die aankondiging. Goed nieuws, want in Amerika kan je vanavond al doen alsof jij echt de wereldkampioen darten bent voor maar $9,99. In Europa is dat morgen voor een prijs van €7,99. Mocht dat je nog niet overtuigen om een Move te kopen, kun je hieronder nog een trailertje aanschouwen.

Boxshot Top Darts

Top Darts

Releasedatum:
22-12-2010
Genre:
Sport
Uitgever:
Devils Details
Ontwikkelaar:
PlayStation Store Update EU – 5 januari
Gepubliceerd op 5 jan, 2011 om 15:03
PlayStation Store Update EU – 15 december
Gepubliceerd op 15 dec, 2010 om 15:46
Binnenkort darten met de PlayStation Move
Gepubliceerd op 2 dec, 2010 om 20:19
 1.    828 XP
  jonas46's avatar

  DAT WORDEN GROTE WINSTEN VOOR SONY, AL DIE MOVE CONTROLLERS DIE KAPOT GEGOOID ZULLEN WORDEN TEGEN DE MUUR.

 2.    645 XP
  Esromeron's avatar

  Ik moet mij schamen en mijn woorden in een oud bericht over de move terug nemen. Ik zei toen dat ik de move nooit zou aanschaffen omdat ik het voor te kort vermaak vond en kinderachtige spellen.

  Het feit dat ik nog thuis woon maar sinds een jaar fulltime werk gaf me echter genoeg geld om voor de lol zo’n move starterspakketje aan te schaffen. Ik kocht er tevens de game Sport Championships erbij.

  Ik heb zelf enkele jaren op tafeltennis gezeten en dat is 1 van de games die je daar kan doen. Nou ik heb het geweten. Zeker als het niveau wat hoger word zweet ik peentjes na elke match. Het voelt heel natuurlijk aan, reageert sowieso dik beter dan de wii en het is ook vermakelijk.

  Buiten dat sport spel vond ik nog weinig echt heel boeiend, maar dat darten lijkt erg leuk, voor een schappelijke prijs.

  Het neemt een groot man om zijn ongelijk toe te geven, ik ben dan maar 1.70, van onder ben ik een groot man. Playstation Move is een erg vermakelijke toevoeging voor de PS3.

 3.    831 XP
  Morticuz's avatar

  @Esromeron:
  Sport championships is tot nu toe het beste Move spel.

  Ik heb van het weekend helemaal dubbelgelegen toen wij thuis Singstar Move speelde met wat vrienden :D.
  (Ik woon samen met mijn vriendin en die wou graag dat spel.)

 4.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  waarom zie ik niemand in het filmpje een echte darts houding aannemen? ze prikken alleen maar een beetje…