Honger? Als je PlayStation Plus hebt kun je daar met €5,- korting heel snel wat aan doen. Sony PlayStation Benelux heeft namelijk een samenwerking met Thuisbezorgd.nl waarbij je een maaltijd kunt laten bezorgen met €5,- korting wanneer je PlayStation Plus-lid bent.

De code kun je aanvragen via deze pagina nadat je ingelogd bent met je PlayStation Network-account. Deze actie is onderdeel van het PlayStation Plus rewards programma, waar je ook een Happy Socks korting kunt claimen van 25%.

De actie duurt nog vijf maanden, dus je hebt nog alle tijd om je kortingscode te claimen.

PlayStation Plus-beloningen zijn exclusieve aanbiedingen, kortingen en deals op een breed assortiment aantrekkelijke producten en diensten, alleen beschikbaar voor PS-Plus leden. De beloningen zijn een extraatje bovenop de vele andere voordelen en zijn slechts tijdelijk beschikbaar. PS Plus-leden kunnen de kortingscode claimen door aan te melden met hun PSN-ID en de code vervolgens in te lossen bij het afrekenen.

Eerder konden PS Plus-leden al gebruik maken van de Happy Socks Reward en vanaf nu staat ook de Thuisbezorgd.nl Reward voor ze klaar op de PlayStation Plus Rewards pagina. PS Plus-leden in Nederland krijgen van 25 maart 2019 tot en met 31 augustus 2019 5,- euro korting op hun Thuisbezorgd-bestelling.