Als je je verveelt in Red Dead Online, dan kan je nu ook even een wedstrijdje houden. Rockstar heeft namelijk Target Races toegevoegd aan de online-modus van Red Dead Redemption 2.

In Target Races is het de bedoeling om doelwitten uit te schakelen terwijl je op je paard rijdt. Je begint met een pijl en boog en als je een doelwit raakt, dan krijgt je paard wat extra stamina. Er zijn stamina pick-ups en wapen pick-ups te vinden in het parkoers, zodat je een snellere tijd kan neerzetten.

Als je de achterliggende partij bent, dan kan je sneller stamina krijgen voor je paard en iets sneller gaan door in de slipstream van je tegenstander te rijden. Rij je op kop, dan kan je je tegenstander schoppen, zodat hij of zij stamina verliest en soms zelfs kan omvallen.

Buiten de nieuwe bezigheid in Red Dead Online krijg je deze week ook een boost van 20 procent op alle activiteiten die je XP opleveren. Tevens krijg je 25 procent korting op alles in de Horse Care Section. Gamers met een hoge ranking kunnen ook betere zadels krijgen met de eerder genoemde korting.

Er is ook nieuwe kleding te vinden in Red Dead Online en deze items zijn als volgt:

  • Morning Tail Coat
  • Strickland Boots
  • Bowyer Boots (Female only)
  • Furred Gloves