De Barebones modus werd gisteren uitgebracht voor Call of Duty: Black Ops 4. Deze modus brengt meer klassieke gameplay met zich mee, onder meer de Specialists niet aanwezig zijn. De modus is dus nog maar net nieuw in Black Ops 4, maar er is alweer meer op komst.

Tijdens een recente livestream van ontwikkelaar Treyarch, werd bekendgemaakt dat de gamemodi Infected en Deathmatch Domination op de agenda staan voor de multiplayer van Black Ops 4, evenals een zandstorm variant van de map Arsenal.

Voor wie niet precies op de hoogte is van wat deze gamemodi inhouden zullen we dit kort nog omschrijven.

De patch 1.16 is vanaf nu live en de gehele changelog check je hier.

Infected

Eén infected begint en moet niet geïnfecteerde vijanden afmaken. Wanneer je slachtoffer wordt van een geïnfecteerde vijand, zul je zelf ook geïnfecteerd worden en degenen zonder infectie moeten opjagen. Overleeft er niemand zonder geïnfecteerd te raken, dan winnen de Infected spelers. Zijn er wel overlevenden, dan verliezen de Infected.

Deathmatch Domination

Een leuke mix tussen Domination en Team Deathmatch, waar niet alleen de vlaggen en het behoud daarvan tot je score tellen, maar ook alle gemaakte kills.

Wanneer dit in-game verschijnt is nog niet bekendgemaakt, maar hierover zullen we je inlichten als er meer informatie verschijnt.