http://www.psx-sense.nl/plaatjes/img_4d13364c64427.jpg

Ubisoft draaide in 2010 een zeer goed jaar en kwam met veel goede titels. Zo zagen we Assassin’s Creed: Brotherhood verschijnen en kwam ook het tweede deel in de H.A.W.X. serie, die ons tot ongekende hoogtes liet stijgen. We mogen R.U.S.E. echter niet vergeten, want dit was een strategische game zoals we die nog bijna nooit hadden gezien.

Het draaide namelijk niet alleen om de sterkste units, maar wij kregen ook de beschikking over bepaalde ‘ruses’, waarmee wij allemaal dingen konden oproepen om de vijand in de war te brengen. Denk hierbij aan neppe¬†tegenoffensieven¬†en onzichtbare troepen. Hoewel deze game niet bijzonder goed draaide in de winkels komt Ubisoft nu toch met nieuwe DLC, die sinds gister al vanaf het PSN te halen was.

Naast drie nieuwe maps, waarvan er eentje in Nederland afspeelt, krijgen we ook twee nieuwe modi. Zo hebben we eerst ‘Nuclear War’, waarin alle troepen en prototypes al vanaf het begin vrijgespeeld en onderzocht zijn. Ook krijgen we een modus onder de naam van ‘Total War’. Deze is een stuk interessanter, want het spel begint in 1939 en gaat in de loop van de tijd stappen we telkens naar een volgend tijdperk.

Het ‘The Manhattan Project’ pakket is sinds gister gratis van het PSN te halen.