Begin deze week toonde Sony een nieuwe trailer van Crash Team Racing: Nitro-Fueled. Daarin werd ook retro content onthuld, die exclusief zal zijn voor de PS4-versie van de game. Men kondigde toen ook aan dat deze remake alle tracks uit Crash Nitro kart bevat, evenals de Battle Modes en de bijbehorende arena’s.

Nu zijn er nog wat meer details bekendgemaakt door ontwikkelaar Beenox. Zo liet de studio weten dat de componisten van de soundtrack van de originele Crash Team Racing ook bij de ontwikkeling van de nieuwe soundtrack van deze remake zijn betrokken. Mocht je toch veel waarde hechten aan de oude soundtrack, dan heeft Beenox goed nieuws. Je kunt in Crash Team Racing: Nitro-Fueled namelijk kiezen of je de oude of de nieuwe muziek wilt horen.

Als laatste onthulde Beenox ook dat de campagne van Crash Team Racing: Nitro-Fueled in twee verschillende modi is verdeeld. De klassieke modus is, zoals de naam al doet vermoeden, de campagne zoals je die uit het origineel kent. Je kunt ook kiezen voor de Nitro Fueled modus. Hierin kun je karts customizen en kun je, wanneer je maar wilt, een ander personage kiezen.

Behalve deze nieuwe details, zijn er ook nieuwe beelden van Crash Team Racing: Nitro-Fueled verschenen. Activision heeft namelijk vijf korte trailers uitgebracht die verschillende karakters uitlichten. Ook kun je hieronder vier gameplay video’s bekijken, die diverse banen uit de game tonen.

Trailers

Gameplay video’s