Devil May Cry 5’s Bloody Palace update is nu live

Capcom heeft vandaag de eerste grote update voor Devil May Cry 5 vrijgegeven die de Bloody Palace modus toevoegt aan de game. Dit doet Capcom op de PS4, Xbox One en pc en het mooiste van alles; het is geheel gratis. De modus wordt toegevoegd nadat je de nieuwste patch hebt geïnstalleerd.

Bloody Palace is de Horde modus van de franchise, waarin het de bedoeling is om groepen vijanden te verslaan, die steeds sterker worden naarmate de levels vorderen. Je speelt in deze modus in een paleis dat bestaat uit verschillende verdiepingen. Devil May Cry 2 en de Special Edition van Devil May Cry 3 brachten maar liefst 9999 verdiepingen met zich mee, Devil May Cry 4 en DmC: Devil May Cry hadden er 101. De modus in Devil May Cry 5 volgt die van de voorgaande titels en bevat 100 levels.

Je kunt in de modus spelen met Dante, Nero en V, dus dat kan ook nog voor de nodige afwisseling zorgen. Verder staat er geen content meer gepland voor Devil May Cry 5 de komende tijd, maar laten we hopen dat de positieve verkoopcijfers hier nog verandering in brengen.

Boxshot Devil May Cry 5

Devil May Cry 5

Releasedatum:
08-03-2019
Genre:
Actie
Uitgever:
Capcom
Ontwikkelaar:

1 reactie

  1.    1381 XP
    Melvin's avatar

    Nice

Devil May Cry 5 krijgt geen extra speelbare personages
Twee miljoen verkochte exemplaren voor Devil May Cry 5 in slechts twee weken
Nieuwe Devil May Cry 5 video gaat dieper in op de filosofie van het design