Ubisoft heeft ter ere van 1 april een grappige twist in Rainbow Six Siege gebouwd met het ‘Rainbow is Magic’ evenement. Dit evenement duurt vanaf vandaag tot en met 8 april en het doel is het redden van een teddybeer op een alternatieve versie van de map Plane.

Tevens voegt dit evenement 17 nieuwe items aan de game toe, die allen te maken hebben met magische en tactische schattigheid, aldus Ubisoft. Voor dit evenement zijn 13 Operators opnieuw uitgevonden, maar dan in de stijl van speelgoedsoldaten en plushies.

Het gaat om de volgende Operators: Recruit, Montagne, Blackbeard, Ash, Thermite, Thatcher, Sledge, Smoke, Castle, Kapkan, Bandit, Frost en Tachanka. Alle spelers die tijdens het evenement inloggen, die ontvangen één Magic Collection Pack gratis en tevens kunnen ze gekocht worden voor 300 R6 Credits per pakket.

Geen zin er credits aan uit te geven? Dan kan je ze ook verdienen door Ubisoft Club uitdagingen te voltooien. Hieronder een trailer die je een indruk van het evenement geeft.