Splinternieuwe trailer Tekken Tag Tournament 2

Als je zegt vechten en gamen, dan denk je natuurlijk gelijk aan Tekken. Het is alweer een hele poos geleden dat Tekken 6 uitkwam voor de PlayStation 3 en velen onder ons zitten alweer vol smacht te wachten op het nieuwe deel.

Dit nieuwe deel heet Tekken Tag Tournament 2 en is een vervolg op Tekken Tag Tournament die uitkwam voor de PlayStation 2. We hebben nog niet heel veel van deze game gezien, maar vandaag heeft Namco Bandai een nieuwe trailer van de game gelanceerd. In deze trailer krijgen we een jongere versie van Heihachi te zien, met zwart haar. Ook is er een onbekend nieuw personage in de trailer aanwezig en deze dame is erg sexy gekleed, maar laat je niet verleiden want ze kan rake klappen uitdelen. Een naam van dit personage is niet bekend gemaakt.

Helaas is er nog steeds geen releasedatum bekend van deze game, maar zodra deze bekend is zullen we het jullie gelijk melden.

 1. Anoniem -   
  Ruben's avatar

  Lijkt net mega mindy die personage haha

 2.    130 XP
  michael's avatar

  Wel jammer dat Heihachi ineens 40 jaar jonger lijkt, beetje onlogisch als je al grootvader bent.

 3.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  Ik ben fuck tekken fen ik kan niet wachten op de tekken tak!! Maar een ding is wel fuck up internet verbinding!! Of hij pakt online niet of hij legg!! En ander games heb ik geen enkel probleem mee

 4.    5494 XP
  7th-son's avatar

  @Sixstar6: geen commentaar dude, echt niet, sorry

  er zijn trouwens meerdere filmpjes van de game he? moet je ff op youtube zoeken

 5.    369 XP
  matthijs222's avatar

  @Sixstar6: jezus, 2 minuut spoedcursus Nederlands kom je verder mee…

  maargoet, ziet er wel nice uit, ookal ben ik geen echte fan van de reeks xD ik heb er eentje voor op de psp, ik zet hem op easy en ik verlies nogsteeds kapot hard xD