http://www.psx-sense.nl/plaatjes/img_4d14b693338cf.jpg

Massive Entertainment is een relatief onbekende studio voor de PlayStation gamers onder ons. Dat komt vooral omdat deze studio tot nog niet zo lang geleden enkel games uitbracht voor op de PC. Deze Zweedse ontwikkelaar is vooral gespecialiseerd in het maken van strategische games zoals World in Conflict, maar verkocht niet genoeg exemplaren om het hoofd boven water te houden.

Dit was dan ook de reden dat deze studio te koop werd aangeboden en uiteindelijk door Ubisoft werd opgekocht. Het bleef lang onduidelijk waar deze studio aan zou gaan werken, maar Ubisoft heeft daar zojuist uitsluitsel over gegeven. Het volgende bericht verscheen namelijk op hun Twitterpagina:

Ubisoft’s Massive studio teaming up on a project for Assassin’s Creed. Openings to join them or at Ubisoft Annecy:http://ubi.li/un3a4

Het is nog onduidelijk om wat voor een game het gaat en voor welke platforms deze game gaat uitkomen. Misschien komen er wel strategische elementen in Assassin’s Creed 3 of krijgen we een concept zoals Halo Wars. We verwachten meer te horen na de feestdagen.