De JRPG reeks Dragon Quest is de voorbije jaren verantwoordelijk geweest voor talloos entertainment. Naast de voortdurend uitbreidende reeks gametitels en spin-offs, werden ook al eerder enkele anime en manga reeksen gelanceerd. Je kan dus wel stellen dat de reeks een vrij grote populariteit kent.

Voor de fans van de reeks hebben we dan ook goed nieuws: binnenkort kan je aan dat rijtje entertainment ook 3D CG animatiefilm toevoegen. Het bestaan van de film was al eerder bevestigd, maar nu is dus de eerste trailer te bekijken.

De film in kwestie zal Dragon Quest: Your Story heten en zal gebaseerd zijn op de game Dragon Quest 5: Hand of the Heavenly Bride, een game die intussen al dateert van 1992. De film kreeg naast een trailer ook een datum van verschijnen mee: vanaf 2 augustus kunnen fans zich verheugen met de Japanse versie van de film.

Hieronder kan je de trailer bekijken, maar het is misschien handig om je beste Japanse taalvaardigheden boven te halen, aangezien de trailer geen Engelse ondertiteling biedt.