http://www.psx-sense.nl/plaatjes/img_4d15c727c70cf.jpg

Naar verwachting wordt 2011 het jaar van Electronic Arts, want naast de games die we elk jaar terug zien komen er een hoop zogenaamde ‘Call of Duty killers’. Zo zien we een nieuwe Battlefield verschijnen, komt er waarschijnlijk een nieuwe game in de Medal of Honor serie en krijgen we in het begin van het jaar Crysis 2 voor onze kiezen.

Het eerste deel van deze laatste game in het rijtje verscheen alleen op de PC, waardoor velen onder ons nog geen kennis hebben kunnen maken met deze grafisch prachtige game. Als we de vele recensies mogen geloven was de singeplayer zeer goed, maar viel de multiplayer tegen. Dit kwam ook vooral omdat er niet bijzonder veel mensen waren die deze game überhaupt bezaten, waardoor levels te groot waren.

Dit probeert Crytek nu opnieuw te doen en zien we in diverse afbeeldingen prachtige levels verschijnen. Zo ook deze keer, want op de ‘art-work’ die we zien langskomen zien wij het zogenaamde ‘pier 17’. Bijzonder aan deze map is dat we het vrijheidsbeeld in het midden van het level zien liggen. We zullen echter nog even moeten wachten, want Crysis 2 komt pas op 22 maart naar de winkels.

[nggallery id=499]