Square Enix maakte onlangs bekend dat de derde episode van Life is Strange 2 op 9 mei zal verschijnen en nu is daar ook een teaser trailer van vrijgegeven.

Samen met deze teaser trailer heeft Square Enix tevens een korte omschrijving van de episode gegeven en die check je eveneens hieronder. Als laatste liet de uitgever nog weten dat de episodes vanaf nu ook los verkrijgbaar zijn, je bent dus niet langer genoodzaakt de Season Pass te kopen.

In Episode 3 vervolgen Sean en Daniel Diaz hun reis naar Mexico, een paar maanden na de gebeurtenissen in Episode 2. Na hun ontsnapping uit Beaver Creek maken ze het leven aan de rand van de samenleving mee. Tussen de torenhoge redwoodbossen van Californië raken ze bevriend met een gemeenschap van zwervers en runaways. Maar ze raken er ook betrokken bij de illegale handel in cannabis.

De plannen van Sean en Daniel worden opnieuw op de proef gesteld. Nieuwe relaties zorgen voor frictie tussen de twee broers en ze leren beiden veel over zichzelf. Onzeker over het doel dat ze eerder voor ogen hadden, gaat het erom spannen: blijven ze bij elkaar, of zullen ze elk hun eigen weg gaan?