Warhammer: Vermintide 2 krijgt een Deluxe Edition

Sinds december 2018 is de coöp actiegame Warhammer: Vermintide 2 te spelen op de PlayStation 4 en de game werd toen goed onthaald, zoals je onder andere in onze review kan lezen.

De game zelf was echter al enkele maanden eerder beschikbaar, maar dan alleen als je voor de Xbox One of pc-versie had gekozen. Intussen is de game al een jaartje oud en om dat te vieren heeft uitgever 505 Games een Deluxe Edition van de game aangekondigd.

De Deluxe Edition bevat, naast het hoofdspel zelf, ook de eerder verschenen DLC uitbreidingen Back to Ubersreik en Shadows over Bogenhafen. Verder zijn ook aanvullende Heroic Deeds missies in deze versie bijgesloten. Ten slotte zijn nog enkele in-game cosmetische items van de partij, voor diegenen die graag monsters afslachten in stijl.

Warhammer: Vermintide 2 Deluxe Edition komt op 14 juni tegelijk uit voor de PS4, Xbox One en pc.

Boxshot Warhammer: Vermintide II

Warhammer: Vermintide II

Releasedatum:
18-12-2018
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
Fatshark
Ontwikkelaar:

1 reactie

  1. Anoniem -   
    80.57.72.xxx's avatar

    Trap er maar niet in, Destijds op PSNOW 1 kapot gespeeld en meerdere malen naar het team verzonden dat ik graag snel aan de beta op de PS4 zou beginnen, Steeds aan het lijntje gehouden en eindelijk een jaar later kwam 2 zonder beta, Bye.

Nieuwe patch Warhammer: Vermintide II pakt problemen aan en voegt nieuwe features toe
Review: Warhammer: Vermintide II
Warhammer: Vermintide II komt op 18 december uit