Nadat GRIP: Combat Racing eind vorig jaar uitkwam, heeft de ontwikkelaar niet stil gezeten. Zo werd er eerder dit jaar een grote update voor de game uitgebracht, die flink wat veranderingen met zich meebracht. Eind deze maand zal er opnieuw een update verschijnen en deze keer kunnen spelers flink wat gratis content verwachten.

De update kwam twee dagen geleden uit voor de pc en zodoende is het al bekend wat er precies van de update verwacht kan worden. Zo wordt GRIP: Combat Racing uitgebreid met vier nieuwe tracks, waardoor het totaal aantal tracks op 27 komt. Een andere grote toevoeging is die van ‘Team Modes’. In Team Racing nemen twee teams het tegen elkaar op in standaard races, waarbij het simpelweg de bedoeling is om de meeste punten te scoren. De andere nieuwe modus, Team Deathmatch, draait vooral om de wapens waarmee je de tegenstanders moet uitschakelen om punten te scoren.

Naast de nieuwe tracks en modi, voegt de nieuwe update ook nog extra skins aan de game toe en wordt de level cap verhoogd. Hieronder zie je wat de update precies met zich meebrengt.

  • 4 new tracks
  • Team modes for racing and the arena
  • An increase in player level cap from 30 to 40
  • Over 25 new car skins and 4 sets of tires to unlock
  • Colour customizable Pariah cars
  • Tons of bug fixes and track improvements

Zoals gezegd is deze nieuwe update voor GRIP: Combat Racing al beschikbaar voor de pc-versie van de game. Via Twitter heeft de ontwikkelaar laten weten dat de update later deze maand voor de consoles wordt uitgebracht, maar een precieze datum is nog niet bekend. De onderstaande trailer laat kort zien wat de update zoal inhoudt.