Home Sweet Home voor de PlayStation 4 en PlayStation VR zou eigenlijk in oktober 2018 verschijnen, maar de game is die releasedatum stilletjes gepasseerd. De huidige releasedatum is nu 31 mei, zo heeft uitgever Mastiff aangekondigd.

De game zal zowel voor de PlayStation 4 als PlayStation VR verschijnen, de VR-headset is dus geen verplichting om deze first-person horrorgame te spelen. Home Sweet Home is gebaseerd op echte Thaise mythologie en belooft een angstaanjagend avontuur te brengen.

Je speelt in deze game als Tim, die op zoek moet naar zijn vrouw in een vreemd vervallen gebouw waar hij plots wakker is geworden. In de verwarring zal hij tegenover geesten, bizarre puzzels en geheimen komen te staan.

  • Aangrijpende Thaise Horror – Een duister verhaal geïnspireerd door Thaise leer, mythes en geloof dat spelers klamme handen geeft en hun hart van angst harder laat kloppen.
  • Verscherp je verstand, niet je zwaarden – Zonder wapens om je te verdedigen tegen de geesten moeten spelers ten alle tijden scherp blijven om te overleven.
  • Zoek en ontdek – Kijk in alle hoeken en gaten van het doolhof en ontrafel de mysteries, moeilijkheden en tragedies van de veroordeelden.
  • Sta oog in oog met je angsten – Ervaar een nieuwe niveau van First-person angst met PS®VR ondersteuning.