Intussen is het al even geleden sinds we iets inhoudelijks hoorden over de vrachtwagen simulatie Truck Driver, maar daar is nu verandering in gekomen met de komst van een nieuwe update van ontwikkelaar Triangle Studios.

Net zoals in de vorige update, is CEO Remco de Rooij aan het woord. Na het gebruikelijke woord van dank voor de community en de gegeven feedback, gaat hij dieper in op verschillende features van de game.

Staat op het menu:

Allereerst wordt het parkeersysteem in de game uitvoerig besproken. Je kan er immers zelf voor kiezen hoe je je truck precies parkeert en je zal dan ook beloond worden op basis van je geleverde prestaties.

Vervolgens wordt een update gegeven over de garage. Sinds de beta heeft deze ruimte immers een volledige make-over gekregen op basis van de gegeven feedback.

Ten slotte wordt ook de gamewereld onder de loep genomen. Ook deze heeft een ware metamorfose ondergaan sinds de vorige update en voelt nu meer levendig aan en is volgens Remco dan ook stukken beter.

Een concrete datum van uitgave is voorlopig nog niet gekend, maar bekijk in tussentijd gerust de onderstaande video voor een meer uitgebreide kijk achter de schermen.